Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Rijnegommerstraat 19

    Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis

    Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis. Hij is goed bereikbaar, duidelijk in de communicatie en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

    Recensie door Dhr, Meertens

    Lees verder

  • Zijldonk 165

    Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op zijn doel af

    Bij de verkoop van ons appartement in Leiden, zijn wij na een enthousiaste kennismaking in zee gegaan met Cesar van Vliet. Hij heeft ons gedurende het verkooptraject goed begeleid en onze belangen behartigd. Tijdens het volledige verkooptraject heeft hij ons goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op...

    Lees verder

  • Bolderikkamp 216, Leiderdorp

    Leo, Super bedankt voor jouw rol als makelaar voor de verkoop van ons appartement en de aankoop van ons nieuwe huis. We hebben jouw kennis, begeleiding en omgang met ons als zeer prettig ervaren. Mochten wij ( of anderen ) een makelaar nodig hebben in de toekomst dan zullen we je zeker aanraden! Nogmaals dank! Mvg, Kees Combee & Arwen Bergman.

    Recensie door Dhr. K.Combee

    Lees verder

  • Gabriel Metzustraat 1

    Tim heeft mij gedurende het gehele aankoopproces van mijn nieuwe huis

    Tim heeft mij gedurende het gehele aankoopproces van mijn nieuwe huis uitstekend begeleid en geadviseerd. Hij heeft meerdere bezichtigingen met mij kunnen bijwonen en heeft eerlijk advies gegeven over de kwaliteit van de woning en de omgeving. Toen ik eenmaal een bod had geaccepteerd, gaf hij duidelijke richtlijnen voor de volgende stappen. Kan het ten zeerste aanbevelen voor expats en de lokal...

    Recensie door Dhr. Moseley

    Lees verder

  • Kagerstraat 5 c7

    We hebben altijd het gevoel gehad dat ons appartement in goede handen was.

    We zijn helemaal tevreden hoe Robrecht de Munck van RE/MAX ons heeft geholpen met de verkoop van ons appartement. We hebben altijd het gevoel gehad dat ons appartement in goede handen was. Robrecht was altijd goed bereikbaar, flexibel en begaan met ons.

    Recensie door Lauris Beuman

    Lees verder

  • Westerschans 9, Leiderdorp

    Goede inschatting van de markt

    We waren indirect bekend met deze makelaar. Telefonisch contact voelde meteen vertrouwd. Vlotte afspraak na telefonisch contact. Goede inschatting van de markt, prijs vs kwaliteit. Prettige omgang. Alleen maar positieve ervaringen.

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Finding a house in leiden

    I would recommand it, especially for expats!

    The agency and especially Nik Romsom were very helpful with the finding of a housing, especially considering that i am an expat. They were truly reactive and kind, and all was done in a couple of days. I would recommand it for everyone, and especially for expats!

    Recensie door Mehdi Maanaoui

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

  • Zilverstein 69

    Goed geholpen, goed bereikbaar en zeer zorgvuldig

    Zeer goed geholpen door Robrecht, hij was dagelijks goed bereikbaar. Zijn werkwijze is zeer zorgvuldig, gesprekken zijn dus wat langer maar vol met nuttige informatie.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • woning Leiden

    Zeer prettige samenwerking

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact via WhatsApp, wat er voor zorgt dat vragen snel beantwoord worden. Altijd laagdrempelig benaderbaar. Ervaren als een zeer prettige samenwerking. Zeker tijdens het nemen van grote beslissingen.

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Schutterstraat 5A

    Really helpful, friendly, responsible real estate agent

    Louise is a really helpful, friendly, responsible real estate agent. She knows to listen all the request and try to find the best option. Buying a house is not an easy process but she made it tremendously easy and without any pressure on me. I definitely recommend Louise to work with. She will have a successful career ahead.

    Recensie door Martin Silvestro

    Lees verder

  • Koningstraat 55

    Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Recensie door Mevr. Compier

    Lees verder

  • Verkoop appartement Leiden

    Het gehele traject verliep soepel

    Na het kennismakingsgesprek was het voor mij meteen duidelijk dat ik Cesar van Vliet moest hebben voor de verkoop van mijn appartement. Vlot, communicatief vaardig en met kennis van zaken! Het gehele traject verliep soepel. Daadkrachtig en toegankelijk dat is Cesar. Precies wat je nodig hebt bij de verkoop van je woning. Remax bedankt!!!!

    Recensie door Frank Vincenten

    Lees verder

  • Rosa Spierlaan 20

    Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen.

    Bij de verkoop van het huis van mijn vader hebben we meerdere makelaars gesproken, het contact met Robrecht van Re/max sprong er uit en we voelden een fijne klik met hem. Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen. Heel erg bedankt Robrecht!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Van der Werfstraat 53, Leiden

    Maakte verkoopprijs en snelheid waar

    De makelaar wekte hoge verwachtingen over de verkoopprijs en snelheid van verkoop. Die maakte hij allemaal waar!

    Recensie door Dhr. Tuynman

    Lees verder

  • Asterlaan 20, Oegstgeest

    Goed op de hoogte van de stand en ontwikkelingen in de lokale markt

    Voor mijn specifieke situatie had ik een aantal vragen waarop ik voorafgaand aan het te koop zetten antwoord nodig had. Daar waar andere makelaarskantoren daar toch echt pas nader op in wilden gaan bij het persoonlijk gesprek, hielp Cesar mij snel en duidelijk aan de gezochte informatie. Dat vind ik service. Hierdoor heb ik de opdracht vervolgens aan hem gegund. Hij wist snel te schakelen en bi...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Santhorst 33

    Maud Zuur is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen

    Maud Zuur is een zeer goede makelaar!! Ze weet op de juiste wijze haar klanten te werven en het is erg prettig om met haar samen te werken. Ze is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen. Ze heeft beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en ze heeft haar zaken goed op orde.

    Recensie door Mevr. Anita Sijmonsma-Oosterhof

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Het Fonteyn 8 te Zoeterwoude Rijndijk

    Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

    Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

    Heeft alles zeer goed geregeld voor de verkoop van mijn appartement en zou hem zeker aanbevelen!

    Bedankt voor alles Jimmy!!

    Recensie door Dennis Pavan

    Lees verder

  • Papiermolen 158

    Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar

    Wij zijn zeer tevreden over de service van Robrecht. Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar wanneer we vragen hadden.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Frans van Mierisstraat 9, Leiden

    Tim kent de lokale markt goed

    Tim van Remax is goed te bereiken en reageert snel op berichten. Kent de lokale markt goed. Hield ons steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het verkoopproces.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Jacoba van Beyerenlaan 16 te Hazerswoude-Dorp en de verkoop van de Johan Frisostraat 25 te Zoeterwoude

    Alles is, was en wordt fantastisch geregeld door Jimmy van Delft.

    We twijfelden tussen verbouwen of verhuizen. Schreven ons in voor de Taxaterdag en de rest werd geschiedenis. Een topper van waardebepaling door Jimmy van Delft. Dat gesprek ging op een super vriendelijke/huiselijke manier. Jimmy is gelijk een goede vriend van de familie. Na het gesprek was de keuze snel gemaakt. We konden namelijk opzoek naar een nieuw hoofdstuk in ons leven. Jimmy heeft onze ...

    Recensie door Dennis en Bianca Knijff

    Lees verder

Naar boven