Is altijd bereikbaar en heeft ons met zowel de verkoop als de aankoop enorm goed geholpen ...

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar Robrecht de Munck

Makelaar Robrecht de Munck

Expertise: Haaswijk-West en Haaswijk-Oost Oegstgeest

Bel of WhatsApp 06-24126040 of e-mail naar robrechtdemunck@remax.nl

Robrecht de Munck is onze gespecialiseerde makelaar voor Haaswijk-West en Haaswijk-Oost. Hij is actief in heel Oegstgeest en heeft extra affiniteit met deze veelzijdige wijken. Als kenner van deze wijk weet hij alle ins & outs en neemt hij u graag mee om de vele woonkansen te ontdekken. Maak kennis met Robrecht.

Volledige ontzorging bij aan- en verkoop

Robrecht: "Mijn klanten kunnen rekenen op mijn optimale inzet. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Maar volledige ontzorging bij de aan- en verkoop van de woning. Voor het verkoopproces hanteren wij een beproefd marketing stappenplan waarmee wij woningen maximaal in de markt zetten. Zonder kopzorgen voor de klant. In de kortst mogelijke tijd zorg ik voor het hoogst mogelijke verkoopresultaat."

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Juridische hulp

"Door mijn juridische achtergrond zorg ik er altijd voor dat mijn dossiers volledig op orde zijn en dat klanten alle benodigde informatie krijgen. Daarnaast kan ik veel antwoorden op vragen met betrekking tot contracten en andere juridische documenten in begrijpelijke taal overbrengen aan mijn klanten."

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kenner van de Haaswijk

"Naast mijn juridische expertise ben ik de actieve wijkmakelaar van Haaswijk-Oost en Haaswijk-West. Ik probeer mijzelf zo duidelijk mogelijk in deze wijk te profileren. Door het vertegenwoordigen van deze wijk als wijkmakelaar heb ik een grote kennis van jaren ’80 en jaren ’90 woningen. Ik werk niet pand-, maar klantgericht en hoop op deze manier een goede band op te kunnen bouwen met mijn klanten. Ook na de aan- of verkoop van hun woning."

Lees verder

RE/MAX de actieve makelaars

Robrecht: “Sinds eind 2019 ben ik aangesloten bij RE/MAX Makelaarsgilde Leiden. De manier waarop RE/MAX makelaars zich onderscheiden van de gemiddelde makelaar sprak mij direct aan. Nu ik als zelfstandig makelaar werk onder de RE/MAX vlag merk ik iedere dag dat wij het verschil maken door onze aanpak, dat stapje extra, het bereikbaar zijn in de avonduren en het weekend en het geven van 110%! Wij stellen ons actief op als makelaars en doen er alles aan om het aan- en verkoopproces voor onze klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Lees verder

Maak een afspraak

Robrecht de Munck

Neem contact op met Robrecht de Munck voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven