Advies huis verhuren in Voorschoten

Laat u adviseren door de verhuurexperts van Voorschoten 

Een huis verhuren in Voorschoten is zeer lucratief maar kent zo z’n aandachtspunten. Onze verhuurmakelaars zijn gespecialiseerd in de huurmarkt van Voorschoten en helpen u graag met tips en advies.

Huis verhuren in Voorschoten

Voor tijdelijke verhuur is er veel vraag van expats vanuit internationale bedrijven en de universiteit. Voor permanente verhuur kent Voorschoten een interessante doorstroommarkt van net afgestudeerden uit Leiden die hun eerste stappen op de woningmarkt zetten. Daarnaast kent Voorschoten weliswaar een grote sociale woningbouw maar biedt de gemeente en de regio volop ruimte voor verhuur in de vrije sector.

Adviesgesprek

Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning in Voorschoten? Wij adviseren u graag over zaken als meubilering, de keuze voor tijdelijke of permanente verhuur, de presentatie van uw woning, huurrendement en het screenen van huurders. Onze verhuurmakelaars zijn specialist in Voorschoten en weten alle ins en outs van de lokale huurmarkt.

Verhuur aan expats

Door het internationale netwerk van RE/MAX – de grootste makelaarsorganisatie ter wereld – kunnen wij expats een complete service bieden. Van oriëntatie tot sleuteloverdracht, met onze verhuurmakelaars kunnen expats vanuit hun huidige locatie al hun woonzaken regelen. Voor uw (tijdelijke) verhuur is dit een unieke service waarbij we u volledig ontzorgen.

Maak een afspraak

Onze verhuurmakelaars komen graag bij u langs voor een oriënterend adviesgesprek over alle mogelijkheden van uw woning op de Voorschotense huurmarkt. Zo haalt u het hoogste rendement met de minste zorgen.

Lees ook: 
Uw huis verhuren in Voorschoten
De huurwaarde van uw huis
Advies huis verhuren in Voorschoten
Kosten woning verhuren in Voorschoten
Huis verhuren in Voorschoten in 7 stappen
Beheer beleggingspanden

Maak een afspraak 

Wilt u uw woning verhuren in Voorschoten en omstreken? Maak dan een afspraak met onze verhuurmakelaar Nik Romsom +31 (0)71 516 23 76, +31 (0)71 5162370, nikromsom@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw verhuurkansen in Voorschoten.

Naar boven