Kosten woning verhuren

Wat kost het verhuren van uw huis in Voorschoten?

Ook bij de verhuur van uw huis geldt: de kosten gaan voor de baten uit. Waar moet u aan denken? Onze verhuurmakelaars zijn gespecialiseerd in de Voorschotense huurmarkt en weten alles over de uitgaven die komen kijken bij de verhuur van uw woning. 

Gratis kostenbepaling 

Wanneer u heeft besloten om uw huis te verhuren in Voorschoten dan wilt u een duidelijk beeld van de kosten en inkomsten. Uiteraard wilt u zeker zijn dat het een rendabele onderneming wordt. Onze verhuurmakelaars helpen u daarbij. Zij komen bij u langs en nemen alle uitgaven met u door. Denk aan kosten om de woning fris en gemeubileerd aan te bieden, de vaste lasten en onderhoudskosten. Ook komt u alles te weten over de fiscale kant van verhuren. Uiteindelijk weet u precies wat u maandelijks aan de woning verdient. 

Verhuurbemiddeling

Een van de kostenposten is onze verhuurbemiddeling. Wat krijgt u daarvoor? Wij bieden een complete verhuurservice waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij screenen de huurders, verzorgen intakegesprekken, bezichtigingen, stellen het huurcontract op en alle andere zaken die bij de verhuur van een woning komen kijken. Daar heeft u geen omkijken naar. 

Maak een afspraak 

Onze verhuurmakelaars komen graag bij u langs om de kosten van de verhuur van uw woning te bepalen. U krijgt dan een uitgebreid overzicht van alle uitgaven. 

Lees ook: 
Uw huis verhuren in Voorschoten
De huurwaarde van uw huis in Voorschoten
Advies huis verhuren in Voorschoten
Huis verhuren in Leiden in 7 stappen
Beheer beleggingspanden

Maak een afspraak 

Wilt u uw woning verhuren in Voorschoten en omstreken? Maak dan een afspraak met onze verhuurmakelaar Nik Romsom +31 (0)71 516 23 76, +31 (0)71 5162370, nikromsom@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw verhuurkansen in Voorschoten.

Naar boven