Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Rent apartment Leiden

  Relocating to Leiden was a piece of cake with the help of Nik

  Relocating to Leiden was a piece of cake with the help of Nik and his colleagues from REMAX Makelaarsgilde Leiden. They helped us not only to find the perfect apartment but also with the tedious work of registering at local officials and utilities companies. I can highly recommend REMAX Makelaarsgilde Leiden when searching for a new place in and around Leiden!

  Recensie door Anna Schmallegger

  Lees verder

  Makelaar: Nik Romsom

 • Lebeauhof 1

  Wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken

  Niks dan lof voor André Bunnig, wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken. Hij heeft voor de 2e keer een huis van ons naar volle tevredenheid verkocht. Hele fijne man, zeer deskundig, denkt goed mee met je en maakt beide partijen, koper en verkoper, gelukkig. Aanrader!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Alphons Diepenbrocksingel 14

  Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

  Makelaar Robrecht van Remax is altijd bereikbaar. Telefonisch en via whatsapp kan je hem altijd vragen stellen. Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

  Recensie door Funda gebruiker

  Lees verder

 • Pelikaanstraat 38

  the house hunt was smooth and fast

  Great job of Robrecht from RE/MAX, the house hunt was smooth and fast. He guided me through the process of buying a property in The Netherlands and was always available to clarify doubts and give advice, even outside office hours. In a matter of few weeks we found something I like and managed to win the bid. He then supported in doing all the paperwork from initial bid to final notary documents...

  Recensie door Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

  Lees verder

 • Lasserstraat 214

  Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar.

  Wij werkten met Robrecht de Munck, die we tegenkwamen als verkoper van een pand waar we een bezichtiging hadden en hebben hem gelijk als ver- en aankoopmakelaar ingehuurd. Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar. Hij doet echt zijn stinkende best voor je en we kunnen hem meer dan aanbevelen, dank zij hem hebben wij een huis waar we heel blij me...

  Recensie door Sjoerd Bergstra

  Lees verder

 • Van Lennepstraat 2 , Leiden

  We could not be more satisfied with our makelaar, Robrecht De Munck.

  We could not be more satisfied with our makelaar, Robrecht De Munck. Robrecht worked hard for us in introducing us to new properties, and helping us wade through the process of the actual purchase of our new home in Leiden. Robrecht was very responsive to our needs and seemed to be available 24/7 to answer any question we had, however small.

  I would very strongly recommend Robrecht and w...

  Recensie door Ged Hayward

  Lees verder

 • Pluimgras 12

  Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis

  Ik heb het contact tussen mijzelf en RE/MAX als zeer prettig ervaren, vooral met onze eigen makelaar Maud. Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. Ik kon eigenlijk altijd wel bij haar terecht via de Whatsapp en Ik heb niks aan te merken op haar dienstverlening. Ik zou iedereen Maud aanbevelen als makelaar voor d...

  Recensie door Dhr. Onderwater

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Moddermanstraat 35, Leiden

  Goede service en afhandeling

  Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Fijne betrouwbare makelaar met goede kennis van de markt. Goede service en afhandeling. Echt een aanrader!

  Recensie door Mevr. Meijer

  Lees verder

 • de Wetstraat 14

  We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

  Beste Cesar, dank voor al je goede zorgen rondom de verkoop van ons huis aan De Wetstraat. We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

  Lees verder

 • Verkoop Anna Paulownastraat en aankoop Zoeterwoudseweg

  Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht

  Tim van Delft is een heel fijne adviseur die mij fantastisch door het hele traject van aankoop en verkoop heeft 'geloodst'. Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht. Hij gaf duidelijke informatie over zakelijke en technische aspecten en begrijpt ook dat een huis kopen deels een gevoelskwestie is. Hij denkt mee en geeft zijn visie, maar dringt geen mening op. Hij is flexibel, goed b...

  Recensie door Marinka Wildeman

  Lees verder

 • Verkoop Coornhertdreef en Aankoop Ringkade

  Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde!

  Ik raad vooral bemiddeling door Tim van Delft aan. Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde! Daarnaast gewoon een fijn persoon, die mij in de aankoop en verkoop heel prettig begeleid heeft! Door zijn toedoen woon ik nu op een superfijne plek in Leiden!

  Recensie door Erica van Leeuwen

  Lees verder

 • Santhorst 33

  Maud Zuur is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen

  Maud Zuur is een zeer goede makelaar!! Ze weet op de juiste wijze haar klanten te werven en het is erg prettig om met haar samen te werken. Ze is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen. Ze heeft beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en ze heeft haar zaken goed op orde.

  Recensie door Mevr. Anita Sijmonsma-Oosterhof

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Kwaakhaven 29, Oegstgeest

  Recensie door Dhr. Leon Janson

  Lees verder

 • Musschenbroekstraat 12, Leiden

  Ons huis binnen 1 week verkocht

  Wij hadden vooraf geen verwachtingen, want dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten en een makelaar inschakelden. We kwamen in contact met Tim van Delft via onze buren, die ook erg tevreden waren! Vanaf het begin was er veel vertrouwen. Tim heeft veel taken uit handen genomen, zoals het uitzoeken van zaken bij de VVE. Ook de communicatie verliep altijd zeer prettig en was laagdrempeli...

  Recensie door Mevr. A. Emanuels

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • Van der Werfstraat 53, Leiden

  Maakte verkoopprijs en snelheid waar

  De makelaar wekte hoge verwachtingen over de verkoopprijs en snelheid van verkoop. Die maakte hij allemaal waar!

  Recensie door Dhr. Tuynman

  Lees verder

 • Rosmolen 198

  Dit ging onze verwachtingen te boven in de huidige gekte op de woningmarkt en hebben wij voornamelijk aan Robrecht te danken.

  Met zowel de aankoop, als de verkoop van een woning, ben ik geholpen door Robrecht de Munck. Dit was een hele prettige ervaring. Robrecht was altijd bereikbaar (ook avonden en in het weekend) en was altijd behulpzaam. Door zijn inzicht in de markt, zijn we er in geslaagd om het eerste bod in onze zoektocht naar een nieuwe woning, gelijk te doen slagen. Dit ging onze verwachtingen te boven in de...

  Recensie door Alex_vd_h

  Lees verder

 • Asterlaan 20, Oegstgeest

  Goed op de hoogte van de stand en ontwikkelingen in de lokale markt

  Voor mijn specifieke situatie had ik een aantal vragen waarop ik voorafgaand aan het te koop zetten antwoord nodig had. Daar waar andere makelaarskantoren daar toch echt pas nader op in wilden gaan bij het persoonlijk gesprek, hielp Cesar mij snel en duidelijk aan de gezochte informatie. Dat vind ik service. Hierdoor heb ik de opdracht vervolgens aan hem gegund. Hij wist snel te schakelen en bi...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Sumatrastraat 54 A, Leiden

  Zeer professioneel en deskundig!

  Wij kennen de eigenaar van het kantoor in Leiden, maar Joost Haman heeft de verkoop van ons huis begeleid. Zeer professioneel en deskundig! Absolute aanrader. Laat zich niet door emoties leiden, maar is een zeer aangenaam persoon om mee te maken te hebben. Voor ons als verkopers, maar ook als kopers, schat ik in.

  Recensie door Mevr. Penseel

  Lees verder

  Makelaar: Joost Haman

 • Splinterlaan 18

  Betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar

  Louise is een betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar. Voor elke vraag kun je bij haar op elk moment van de dag terecht en als zij het antwoord niet weet zoekt zij het voor je uit. Zij heeft mij geweldig geholpen bij het aankopen van mijn nieuwe woning waar ik heel erg blij mee ben. Super bedankt Louise!

  Recensie door Jeanine Rosheuvel

  Lees verder

 • Zalkerbos 232

  Hij heeft doelgericht gezocht naar onze wensen. Zeker een aanrader.

  Zeer goede ervaring met Y. Lampoo hij heeft ons goed geholpen met het vinden van een huis hij is altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Hij heeft doelgericht gezocht naar onze wensen. Zeker een aanrader.

  Recensie door Cengiz Durgun

  Lees verder

  Makelaar: Yves Lampo

Naar boven