Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Van Effendreef 18, Leiderdorp

  De kennis van de markt is zeer goed

  Alles verliep top. Super begeleiding en service. Aanrader! De kennis van de markt is zeer goed. Leo vd Spek kent de huizen en de mensen van Leiden en omstreken zeer goed en dat maakt hem zeer vakkundig.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Zilverstein 69

  Goed geholpen, goed bereikbaar en zeer zorgvuldig

  Zeer goed geholpen door Robrecht, hij was dagelijks goed bereikbaar. Zijn werkwijze is zeer zorgvuldig, gesprekken zijn dus wat langer maar vol met nuttige informatie.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Splinterlaan 18

  Betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar

  Louise is een betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar. Voor elke vraag kun je bij haar op elk moment van de dag terecht en als zij het antwoord niet weet zoekt zij het voor je uit. Zij heeft mij geweldig geholpen bij het aankopen van mijn nieuwe woning waar ik heel erg blij mee ben. Super bedankt Louise!

  Recensie door Jeanine Rosheuvel

  Lees verder

 • Rosmolen 198

  Dit ging onze verwachtingen te boven in de huidige gekte op de woningmarkt en hebben wij voornamelijk aan Robrecht te danken.

  Met zowel de aankoop, als de verkoop van een woning, ben ik geholpen door Robrecht de Munck. Dit was een hele prettige ervaring. Robrecht was altijd bereikbaar (ook avonden en in het weekend) en was altijd behulpzaam. Door zijn inzicht in de markt, zijn we er in geslaagd om het eerste bod in onze zoektocht naar een nieuwe woning, gelijk te doen slagen. Dit ging onze verwachtingen te boven in de...

  Recensie door Alex_vd_h

  Lees verder

 • Haagplein 91, Leiden

  Rob went above and beyond, was always available to help, and responded to questions immediately at almost all hours.

  Rob was overall a pleasure to work with. He went above and beyond, was always available to help (even with things not quite relevant to his area of expertise), and responded to questions immediately at almost all hours. He was flexible and adaptable to our changing search criteria and complicated situation. In the end he succeeded in helping us find a great apartment!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Sigmaplantsoen 697, Leiden

  Goede service verleend

  Tim heeft mij goed (en prettig!) geholpen bij de verkoop van mijn woning. Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht heeft hij een goede service verleend. Alle zaken waren netjes voorbereid, en de begeleiding tijdens het volledige verkoopproces was goed. Het contact met Tim verliep soepel. Ook zijn aanwezigheid bij de notaris voor de overdracht heb ik als prettig ervaren. Al met al erg t...

  Recensie door Dhr. Witlox

  Lees verder

 • Tenancy in Leiden

  Required paperwork was made easy for me

  I had an excellent experience with letting through RE/MAX in Leiden. As I am not Dutch it could have been potentially intimidating trying to arrange the required paperwork, but this was made easy for me. Nik was my primary agent who was easily contactable during my tenancy, but has also been helpful since my tenancy expired in regards to referencing for properties outwith Leiden.

  Recensie door Richard McKendry

  Lees verder

  Makelaar: Nik Romsom

 • Rosmolen 180

  Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee.

  Robrecht is een makelaar die altijd klaarstaat voor je. Hij reageert snel op berichten. Daarnaast is hij betrokken met de klant. Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee. Ik zou Robrecht hierdoor aanbevelen als makelaar.

  Recensie door Dhr. Patrick De Bont

  Lees verder

 • Musschenbroekstraat 12, Leiden

  Ons huis binnen 1 week verkocht

  Wij hadden vooraf geen verwachtingen, want dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten en een makelaar inschakelden. We kwamen in contact met Tim van Delft via onze buren, die ook erg tevreden waren! Vanaf het begin was er veel vertrouwen. Tim heeft veel taken uit handen genomen, zoals het uitzoeken van zaken bij de VVE. Ook de communicatie verliep altijd zeer prettig en was laagdrempeli...

  Recensie door Mevr. A. Emanuels

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • Rijnsburgersingel 68

  Hij dacht mee en gaf eerlijk advies. Zeker een aanrader!

  Super fijn contact gehad met Tim. Hij dacht mee en gaf eerlijk advies. Zeker een aanrader!

  Recensie door Mvr. Lammerdin

  Lees verder

 • Rijnegommerstraat 19

  Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis

  Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis. Hij is goed bereikbaar, duidelijk in de communicatie en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

  Recensie door Dhr, Meertens

  Lees verder

 • Moddermanstraat 35, Leiden

  Goede service en afhandeling

  Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Fijne betrouwbare makelaar met goede kennis van de markt. Goede service en afhandeling. Echt een aanrader!

  Recensie door Mevr. Meijer

  Lees verder

 • De Sitterlaan

  Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft

  Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft. Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat er ooit een Remax bord in onze voortuin zou staan, maar met de diensten van Tim ben ik heel blij dat het toch zo gelopen is. Tim is super servicegericht, luistert en denkt altijd een stapje verder in het proces dan wij als (ver) kopers. Bedankt Tim en graag tot snel weer!

  Recensie door Sophie Blok

  Lees verder

 • Etty Hillesumstraat 4, Leiden

  Zeer tevreden resultaat

  Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Deskundig voorgelicht en begeleid... Prettige relatie met zeer tevreden resultaat.

  Lees verder

 • Arendshorst 24

  I would recommend them to anyone!

  René and Robrecht from Remax were fantastic makelaars for us in the sale of our home. I would recommend them to anyone!

  Recensie door Ada Kristine Sivertsen

  Lees verder

 • Albatrosstraat 18, Leiderdorp

  Het vertrouwen heeft hij ten volste waargemaakt

  De makelaar kwam zijn afspraken na en hield ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen, ook tijdens onze vakantie. Het vertrouwen dat hij ons gaf voorafgaand aan de daadwerkelijke verkoop heeft hij ten volste waargemaakt. Complimenten!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Joost Haman

 • Julius Caesarlaan 172

  Goed deskundig inzicht

  Er was duidelijke communicatie met de makelaar. Goed deskundig inzicht in de markt. Hij heeft heel erg zijn best voor ons gedaan.

  Recensie door Mevr. Kroon e/v den Haan

  Lees verder

 • Burggravenlaan 114 te Leiden

  Hij bekijkt alles positief, maar is ook eerlijk en realistisch.

  Jimmy is een ontzettend vriendelijke, betrouwbare en betrokken makelaar. Hij zet zich volledig in om het huis te vinden dat bij je past. Jimmy is altijd bereikbaar en bereid mee te denken, ook bij andere zaken die rondom het kopen van een huis geregeld moeten worden. Hij bekijkt alles positief, maar is ook eerlijk en realistisch. Wij zouden hem iedereen aanbevelen!

  Recensie door Danique Willems

  Lees verder

 • Westerschans 9, Leiderdorp

  Goede inschatting van de markt

  We waren indirect bekend met deze makelaar. Telefonisch contact voelde meteen vertrouwd. Vlotte afspraak na telefonisch contact. Goede inschatting van de markt, prijs vs kwaliteit. Prettige omgang. Alleen maar positieve ervaringen.

  Lees verder

  Makelaar: Gijs de Kok

 • Santhorst 99

  Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Wij zijn bij toeval in contact gekomen met de makelaar, Maud Zuur van RE/MAX. Het verkoopproces is door haar deskundigheid en directe stijl van communiceren heel goed én snel verlopen. Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Recensie door Dhr. Wijfjes

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

Naar boven