Makelaar René Wetsteijn

Makelaar René Wetsteijn

Expertise: Merenwijk-Oost 

Bel of WhatsApp 06-199 99 599 of e-mail naar renewetsteijn@remax.nl

René Wetsteijn is onze gespecialiseerde makelaar voor het oostelijke deel van de Merenwijk. Als bewoner van deze groene, ruime omgeving weet hij alle ins & outs van de buurten. Kopers laat hij enthousiast kennis maken met de vele mogelijkheden van de Merenwijk. En met zijn grote kennis van de wijk helpt hij verkopers met het halen van de maximale prijs tegen de beste voorwaarden. Maak kennis met René Wetsteijn.

Verkoopproces van A tot Z

“Ik ben sinds 2016 actief in de makelaardij en heb een gedegen kennis van de juridische en bouwkundige aspecten die komen kijken bij het verkopen van een huis in Leiden. Als zelfstandige makelaar begeleid ik mijn klanten van A tot Z gedurende het hele verkoopproces. Ik heb oog voor de persoonlijke situatie van verkopers en zorg ervoor dat we samen tot het beste resultaat komen. De optimale prijs halen binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek is vaak een kwestie van scherp onderhandelen en een hoge mate van accuratesse. In mijn communicatie met klanten ben ik eerlijk en recht door zee.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kansen op de woningmarkt

“Als kenner van de Merenwijk – ik woon er al sinds 2012 – ben ik goed op de hoogte van ontwikkelingen in het oostelijke deel van de wijk zoals gemeentelijke en rijksplannen omtrent verduurzaming. De prijsontwikkeling van de woningen ken ik dan ook als geen ander. Vooral gezien de grote diversiteit en ligging van huizen in de Merenwijk is deze expertise belangrijk om de kansen van woningen goed in te schatten. Mijn uitgebreide netwerk met professionals als hypotheekadviseurs, aannemers en bouwkundig keurders stelt mij in staat om een full service dienstverlening te bieden in zowel het aankoop- als verkooptraject.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Doorgroeien in de Merenwijk

“De Merenwijk biedt zoveel kansen om heerlijk te wonen. Het is groen, ruim en ideaal voor gezinnen. En voor de dynamiek van de stad ben je binnen een kwartiertje fietsen in het sfeervolle centrum van Leiden. Het is altijd weer mooi om kandidaten die een huis willen kopen in Leiden enthousiast te maken voor de Merenwijk. Er zijn bovendien volop mogelijkheden om door te groeien op de woningmarkt. Je kan er van een appartement tot een villa doorgroeien binnen een prijsrange van € 200.000,- € 1.500.000,- in de wijk.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Grootste makelaarsnetwerk

“Ik heb gekozen voor RE/MAX omdat ik me als zelfstandige makelaar kan vestigen in het grootste makelaarsnetwerk ter wereld. Door de grote marketingkracht en de zeer actieve instelling heeft RE/MAX in Leiden aanzienlijk meer bezichtigingen op een woning en gemiddeld genomen een hoger eindresultaat in verkoopprijs. Omdat we met zelfstandige makelaars werken zijn we altijd bereikbaar voor onze klanten. Ook ’s avonds en in het weekend. We zijn uiterst flexibel want het succes van klanten is ook ons succes. Zo wordt zelfstandig ondernemerschap direct verbonden aan het resultaat dat voor een verkoper of aankoper wordt behaald.”

Maak een afspraak voor meer informatie

Maak een afspraak

Rene Wetsteijn

Neem contact op met Rene Wetsteijn voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven