Beheer beleggingspanden

Hoogste rendement door grondige kennis van de Voorschotense verhuurmarkt

Onze verhuurmakelaars beheren uw beleggingspand in Voorschoten om uw rendement zo hoog mogelijk te houden en uw investering te optimaliseren. We screenen de huurders, innen de huur en we houden uw pand in topconditie. Alle verhuurtaken nemen we van u over. 

Beste staat

Door middel van een uitgebreide selectieprocedure zorgen we voor de beste kandidaat en kunnen we de contractduur uitbreiden. Dankzij een grondige inspectie bij de aanvang en het beëindigen van de huur kunnen we uw pand in de beste staat houden. 

Optimaal rendement

Onze verhuurmakelaars zijn grondig, betrokken en goed opgeleid. Eerlijkheid en hulpvaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons beheerteam biedt persoonlijke en betrokken service. Ons verhuurteam staat klaar met professioneel advies en oplossingen. Samen doen we er alles aan om uw beleggingspand optimaal te laten renderen en uw huurders aangenaam wooncomfort te bieden.

Onze beheertaken

Ons beheer bestaat uit:

  • Uitgebreide in- en uitcheck rapportage met fotomateriaal
  • Eerste aanspreekpunt van de huurder(s) bij problemen en calamiteiten
  • Inlichten van de huurders bij werkzaamheden
  • Assistentie bij werkzaamheden
  • Het innen van de huurpenningen
  • Huurder(s) aanschrijven bij te late betaling en indien noodzakelijk in gebreke stellen
  • Jaarlijkse huurprijsindexering
  • Uiteenlopend advies met betrekking tot het technisch, administratief en financieel beheer

Maak een afspraak 

Onze verhuurmakelaars komen graag bij u langs om het beheer van uw beleggingspand te bespreken. Maak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor de verhuur van uw beleggingspand in Voorschoten.

Lees ook: 
Uw huis verhuren in Voorschoten
De huurwaarde van uw huis in Voorschoten
Advies huis verhuren in Voorschoten
Kosten woning verhuren in Voorschoten
Huis verhuren in Voorschoten in 7 stappen

Maak een afspraak 

Wilt u uw woning of beleggingspand verhuren in Voorschoten en omstreken? Maak dan een afspraak met onze verhuurmakelaar Nik Romsom +31 (0)71 516 23 76, +31 (0)71 5162370, nikromsom@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw verhuurkansen in Voorschoten.

Naar boven