RE/MAX Makelaarsgilde

Niet pandgericht maar klantgericht

Bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Voorschoten, vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen ze elkaar om de hoogst mogelijke service te bieden. Want bij ons staat niet het pand centraal maar de klant. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop of aankoop van uw woning zijn wij tevreden. Lees alles over onze grote voordelen, wereldwijde makelaarsorganisatie en de ervaringen van onze klanten.

Onze voordelen

RE/MAX Makelaarsgilde, is het grootste makelaarskantoor van de Leidse regio met gespecialiseerde makelaars voor Voorschoten. Hun lokale kennis biedt u diverse voordelen bij de koop of verkoop van uw huis in Voorschoten. Ontdek al onze voordelen. 

Lees verder

De grootste makelaarsorganisatie

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 140.000 makelaars. De RE/MAX-formule bestaat al meer dan 45 jaar. Voor u betekent dat een ideale combinatie van internationale expertise en lokale kennis van de woningmarkt. Lees over de grote voordelen van onze moederorgansiatie.

Lees verder

De actuele woningmarktcijfers van Voorschoten

De woningmarkt van Voorschoten en omstreken kent de nodige lokale verschillen. Per wijk en buurt zien we maandelijks huizenprijzen variëren. Deze prijsstijgingen en -dalingen houden wij nauwlettend bij aan de hand van actuele data. Bekijk de actuele woningmarktcijfers van Voorschoten, specifiek per wijk.

Lees verder

Reviews van blije klanten

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning in Voorschoten. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de grote voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees de reviews van onze blije klanten.

Lees verder

Word jij onze nieuwe makelaar?

Ook zelfstandig makelaar in Voorschoten worden? Of ben je al makelaar in Voorschoten en wil je je aansluiten bij onze succesformule? Kom erbij! Bij ons heb je het beste van twee werelden: de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap én de professionele ondersteuning van ons kantoor in Leiden. Reageer op onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe makelaar voor Voorschoten.

Lees verder

Ons landelijke netwerk

Bij RE/MAX hebben we een groot aantal vestigingen, verspreid door heel Nederland. Door onze nauwe contacten met andere kantoren kunnen we u helpen wanneer u bijvoorbeeld plannen heeft om in een ander deel van het land te wonen. De landelijke makelaars van RE/MAX staan graag voor u klaar. Maak kennis met onze zusterkantoren.

Lees verder

Onze waarden

Wij hebben onze kernwaarden met de paplepel ingegoten gekregen van onze moederorganisatie RE/MAX. Vaste waarden waarmee RE/MAX makelaars wereldwijd al decennialang klanten succesvol hebben geholpen bij de koop of verkoop van hun woning. Lees waar de makelaars van Voorschoten voor staan.

Lees verder

Onze verkochte woningen

Om een indruk te geven van de woningen die wij inmiddels hebben verkocht, hebben we een overzicht samengesteld. Bekijk de grote verscheidenheid van onze verkochte woningen in Voorschoten. Van vrijstaande woningen tot eengezinswoningen. Van knusse appartementjes tot superpenthouses.

Lees verder
Naar boven