Welkom bij RE/MAX

De grootste makelaarsorganisatie ter wereld

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 140.000 makelaars. De RE/MAX-formule bestaat al meer dan 40 jaar. Deze formule houdt in dat een lokale makelaar zich aansluit bij RE/MAX en hierdoor tegen voordelige tarieven optimale diensten verleent. Voor u betekent dat een ideale combinatie van international expertise en lokale kennis van de woningmarkt.

Optimale promotie

U bouwt een persoonlijke relatie op met uw makelaar. Een makelaar die zich dag en nacht, doordeweeks en in het weekend, voor u inzet. Een makelaar die zich aansluit bij RE/MAX krijgt een aantal middelen tot zijn of haar beschikking, zoals:

  • Een professionele fotograaf voor promotiemateriaal op de website. Zo zijn onze fotografen in staat om onder meer de meest fraaie plattegronden, 360 graden foto’s en filmpjes te maken.
  • Veel reclame-uitingen om de panden optimaal te promoten. Met regelmaat verspreiden we folders en of flyers, zodat we mensen huis-aan-huis bereiken. 
  • Een aantal online communicatiemiddelen als bijvoorbeeld nieuwsbrieven en social media activiteiten. RE/MAX is constant bezig met nieuwe media en online marketing.

RE/MAX is een wereldwijd netwerk met zelfstandige makelaars. De makelaars staan altijd voor u klaar en zijn 100% gemotiveerd om u te ondersteunen en adviseren tijdens het proces van het verkopen of kopen van uw woning.

Hier ontbreekt informatie van een externe website

Om uw cookievoorkeuren te respecteren kunnen we de informatie die op deze plek getoond moet worden niet laten zien. U kunt er voor kiezen om alsnog cookies te accepteren, de content op het externe platform te bekijken of niets te doen.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van het wereldwijde RE/MAX en onze lokale aanpak? Neem dan contact met ons op. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaars en diensten. Bel 071 516 23 70 of e-mail makelaarsgilde@remax.nl

Naar boven