Een huis kopen in Voorschoten

Koop uw woning met de aankoopmakelaars van Voorschoten

De woningmarkt van Voorschoten kent op dit moment de nodige uitdagingen voor wie een huis wil kopen. Een huis kopen kan dan ook bijna niet zonder aankoopmakelaar. Hij of zij krijgt makkelijker contact met de verkopende makelaar en heeft een goed beeld van reële biedingen. Met onze aankoopdiensten bieden wij een breed palet aan mogelijkheden om uw kansen op de woningmarkt van Voorschoten te vergroten.

Uw huis kopen in 7 stappen

Een huis kopen is niet iets dat u elke dag doet. Het is dan ook belangrijk om samen met uw makelaar de onderhandeling grondig uit te denken. Wat is de woning waard? Wat wordt ons openingsbod? Tot welk bedrag gaan we maximaal? Wij ondersteunen u bij elk onderdeel van het koopproces. Aan de hand van onze beproefde 7 stappen zorgen wij voor een succesvolle aankoop zonder zorgen.

Lees verder

Bieden op een huis

U heeft een huis op het oog in Voorschoten en de vraagprijs lijkt redelijk. Toch wilt u zeker weten dat u niet teveel betaalt. Wij helpen u met bieden. Met onze kennis van de wijk en prijsontwikkeling van de woningen weten wij precies wat een woning waard is. Wij verzorgen het hele biedproces en communiceren met u over de laagst haalbare prijs.

Lees verder

Hypotheekadvies

Naast de waarde van uw huidige woning speelt ook uw financieringsruimte mee in de koop van uw nieuwe woning in Voorschoten. Hoeveel kunt u lenen en hoeveel risico bent u bereid te nemen? Onze hypotheekadviseurs staan u graag bij om u te adviseren over de voorwaarden van uw nieuwe hypotheek. Samen beoordeelt u een breed scala van hypotheekverstrekkers en komt u tot de hypotheek die het beste bij uw situatie past.

Lees verder

De waarde van uw woning

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, wilt u ook weten waar u mee kunt rekenen. De waarde van uw huidige woning in Voorschoten speelt dan ook een belangrijke rol in het vaststellen van uw budget. Om te weten hoeveel uw woning waard is bieden wij diverse waardebepalingen. Van een eerste indruk van de marktwaarde tot een nauwkeurige taxatie. Ontdek de waardebepaling die bij uw situatie past.

Lees verder
Naar boven