Makelaar José Faber

Makelaar José Faber

Expertises: Tuinstadwijk, Vreewijk, Taxaties

Bel of WhatsApp 06-51051825 of e-mail naar josefaber@remax.nl

José Faber is Register makelaar/taxateur en specialist in aan- en verkoop van woningen in Leiden en omgeving. Daarnaast heeft zij een uitgebreide kennis van de Tuinstadwijk en Vreewijk te Leiden. Zij zorgt voor optimale ontzorging bij de verkoop of aankoop van uw huis. Daarnaast kan zij gevalideerde taxaties voor u verzorgen.

Eigen ervaring

José: “In 2010 ben ik voor het eerst met RE/MAX in aanraking gekomen door de verkoop van mijn eigen woning. Door de enthousiaste aanpak van de destijds verkopend makelaar, ben ik zelf gaan nadenken over een carrière in de makelaardij, met name omdat ik al jaren in het bezit ben van het makelaarsdiploma.”

Scherpe onderhandelaar

“Ik heb voorheen gewerkt bij grote financiële ondernemingen, maar dan aan de andere kant van het speelveld. Ik financierde onder andere verhuurd onroerend goed voor (professionele) beleggers en heb daar geleerd een scherpe onderhandelaar te zijn. Een kwaliteit die nu uitstekend van pas komt bij zowel de aan- als verkoop van een woning. Voor mijn klanten wil ik mijn belangrijkste kwaliteiten inzetten zoals professionaliteit, enthousiasme en gedrevenheid. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid. Daarnaast ben ik register-taxateur, een extra service die ik u kan aanbieden. Onze taxaties worden geaccepteerd door alle banken en door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Strategie en ontzorging

"Bij de verkoop van uw woning help ik met een persoonlijk uitgekiende strategie en zorg daarmee voor een optimaal resultaat. Ik begeleid en ontzorg mijn klanten zoveel mogelijk zodat ze geen omkijken hebben naar het hele verkooptraject. Dit geldt vanzelfsprekend ook bij de aankoop van een huis. Ik zorg ervoor dat het huis tegen de scherpst mogelijke prijs kan worden aangekocht en neem de administratieve afhandeling voor mijn rekening. Ook hierbij is optimale ontzorging het sleutelwoord.”

Uw wijkmakelaar

José Faber is onze gespecialiseerde wijkmakelaar voor de Tuinstadwijk en de Vreewijk. Ze is actief in heel Leiden en heeft extra affiniteit met deze wijken. Die kennis zet ze graag in om de unieke woonkansen van deze Leidse buurten met u te delen.

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen in Leiden? Neem dan contact op met ons makelaar José Faber. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-51051825 of e-mail naar josefaber@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar José Faber:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven