Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar Jimmy van Delft

Makelaar Jimmy van Delft

Expertise: Zoeterwoude

Bel of WhatsApp 0654791040 of e-mail naar jimmyvandelft@remax.nl

Jimmy van Delft is onze makelaar voor Zoeterwoude. Met zijn expertise en lokale kennis helpt hij zijn klanten om maximaal resultaat te halen uit de koop of verkoop van hun woning in Zoeterwoude. Maak kennis met Jimmy van Delft.

De juiste beslissing met het beste advies

Jimmy van Delft is altijd bezig met zijn klanten. Hij denkt met ze mee en zoekt actief naar kansen. Jimmy: “Uw huis verkopen, of juist eentje aankopen, is altijd een emotioneel proces. En dan verliest iemand al snel de rationele kant van zo’n grote beslissing uit het oog. Ik snap dat als geen ander. Met mijn expertise help ik klanten om een weloverwogen besluit te nemen op basis van logische afwegingen. Want hoe leuk is een huis nog als er grote onderhoudskosten staan te wachten? Of andersom, is het huis met een kleine ingreep opeens wél uw ideale woning? Met mijn nuchtere blik zorg ik ervoor dat mijn klanten het beste advies krijgen om de juiste beslissing te nemen.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Kenner van Zoeterwoude

“Als inwoner van Hazerswoude ken ik de dorpen aan de Rijndijk bijzonder goed. Met Zoeterwoude heb ik veel affiniteit. Door hier vaak aanwezig te zijn, weet ik wat er speelt en sta ik dicht bij de mensen. Ik ken dit gebied door en door. En… ik ben eigenlijk altijd in de buurt!” Ook als aankoopmakelaar kan Jimmy aan uw wensen voldoen. “Het spreekt voor zich dat ik precies begrijp welke behoeften klanten hebben die op zoek zijn naar een woning in Zoeterwoude of een van de omliggende dorpen.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Service staat centraal

Jimmy van Delft heeft jarenlange ervaring in de dienstverlenende sector. “Service moet hierin centraal staan. En dat betekent dat uw makelaar nét dat extra stapje moet durven zetten.” Het makelaarsvak is hem dan ook op het lijf geschreven. Jimmy denkt graag mee aan alle aspecten. Dus of u nou wilt verbouwen of hulp zoekt bij de financiering, Jimmy zal u altijd op weg helpen. “En in de wereld waarin we steeds meer online doen, stel ik voor u graag de perfecte marketingcampagne samen!”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Samen succesvol

Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandige ondernemers. De bekende 9 tot 5 mentaliteit is dus niets voor hen. Het doel is altijd uw woning in de kortst mogelijke periode te verkopen, tegen de hoogste mogelijke prijs. “Maar belangrijker, hierbij wil ik mijn klanten graag volledig ontzorgen.” Zijn expertise deelt Jimmy niet alleen met klanten, maar ook met zijn collega’s op het kantoor in Leiden. Door deze werkwijze zijn alle RE/MAX makelaars goed op de hoogte van verhuisbewegingen, het actuele aanbod, huizenprijzen en de andere voorzieningen in de gehele regio. Het succes van onze klanten is voor ons ook een succes. En daarom sta ik heel dicht bij al mijn klanten.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Maak een afspraak

Jimmy van Delft

Neem contact op met Jimmy van Delft voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven