Maakte verkoopprijs en snelheid waar

Meer beoordelingen
Verder lezen
Team Vincent de Vos & Joost Haman

Team Vincent de Vos & Joost Haman

Expertises: CentrumDe Kooi, Taxatie

Bel, WhatsApp 071-516 23 85 of e-mail naar vincentjoost@remax.nl

Vincent de Vos en Joost Haman zijn specialist in aankoop en verkoop van woningen in het Centrum en De Kooi. Persoonlijk contact, optimale bereikbaarheid en een uiterst professionele aanpak staan centraal in hun service.

Ook ’s avonds en in het weekend

Vincent: “Wij behoren tot de top van de Leidse makelaarskantoren. Wij hebben deze groei onder andere kunnen maken doordat wij een actieve houding hebben en zelf met ideeën komen om woningen zo snel mogelijk te verkopen of voor de beste prijs een woning aan te kopen. In overleg met de klant doen wij ook 's avonds en in het weekend bezichtigingen. Naast kantooreigenaar ben ik ook wijkmakelaar voor het centrum van Leiden en de Kooi. Waarom deze wijken? Ik woon al geruime tijd in de binnenstad en in Leiden Noord ben ik opgegroeid.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Kennis, oprechtheid en enthousiasme

Joost: “In 2011, na mijn stage voor de opleiding Vastgoed & Makelaardij, ben ik voor Vincent gaan werken. De eerste jaren ter ondersteuning, nu werken we samen als team. Kennis, oprechtheid en enthousiasme maken mij een goede makelaar."

Maak een afspraak voor een Verkoopadviesgesprek

Taxaties in de Leidse regio

Vincent: "We hebben jarenlange ervaring in taxatie van woningen in de Leidse regio. Vooral de diversiteit in de Leidse woningmarkt vereist de nodige expertise om tot de juiste waarde te komen. Zo heb je veel oude woningen en monumentale panden met hun eigen bijzonderheden. Maar ook locaties spelen een belangrijke rol in taxatie. De Leidse wijken kunnen namelijk behoorlijk van elkaar verschillen qua waarde. Onze taxaties worden geaccepteerd door alle banken en door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Ook om de herbouwwaarde van een woning of appartementencomplex te bepalen bent u bij ons aan het juiste adres. De waarde hiervan heeft u nodig voor uw opstalverzekering.”

Maak een afspraak voor een taxatiegesprek

Uw wijkmakelaar

Vincent en Joost zijn onze experts van het Centrum van Leiden en De Kooi. Deze wijken kennen ze als geen ander. Hun expertise delen ze niet alleen met klanten, maar ook met de andere makelaars van ons kantoor. Door deze wisselwerking zijn al onze makelaars goed op de hoogte van verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie, maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en andere voorzieningen in de Leidse regio. Bekijk de wijken en aanbod van Vincent en Joost in het Centrum en De Kooi in Leiden.

  • Register Makelaar & Taxateur o.z.
  • Lid VBO en ingeschreven in het SCVM register
  • Gespecialiseerd in NWWI taxaties
Maak een afspraak voor een Aankoopadviesgesprek

Ons team

Vincent de Vos en Joost Haman zijn specialist in aankoop en verkoop van woningen in het Centrum en De Kooi. Persoonlijk contact, optimale bereikbaarheid en een uiterst professionele aanpak staan centraal in hun service. Daarnaast worden zij ondersteund door Yme Koevoet, die werkzaam is als assistent-makelaar binnen het team.

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Maak een afspraak

Joost Haman

Neem contact op met Joost Haman voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Gratis waardebepaling

    U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling
    Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven