De waarden van de makelaars van Voorschoten

Het kiezen van een makelaar in Voorschoten en omstreken is nog een hele opgave. Waar staat welke makelaardij voor? Wat kunt u verwachten van de service? Wij hebben onze kernwaarden met de paplepel ingegoten gekregen van onze moederorganisatie RE/MAX. Vaste waarden waarmee RE/MAX makelaars wereldwijd al bijna vijf decennia lang klanten succesvol hebben geholpen bij de koop of verkoop van hun woning. Lees waar de makelaars van Voorschoten voor staan.

Het RE/MAX concept

In 1973 introduceerden het makelaarsechtpaar Dave en Gail Liniger het RE/MAX concept in de Verenigde Staten. Het basisidee is simpel: verbeter de werkomgeving, het niveau en het verdienmodel voor makelaars en het succes neemt toe. Met dit idee hebben de grondleggers de makelaardij voorgoed veranderd. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes, waar iedereen wel bij vaart. Inmiddels is RE/MAX uitgegroeid tot een internationale makelaarsorganisatie van ruim 140.000 makelaars en marktleider in aantal verkooptransacties.

Niet pandgericht maar klantgericht

In de praktijk betekent de RE/MAX aanpak dat onze makelaars zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten: optimale bemiddeling bij aankoop en verkoop van woningen waarbij de klant centraal staat. Zonder de lasten van een eigen bedrijf, maar mét de lusten van het uitoefenen van hun vak. En toch zelfstandig zijn. Dat maakt RE/MAX makelaars tot proactieve makelaars die kopers en verkopers actief bij elkaar brengen. Ons motto luidt dan ook ‘niet pandgericht maar klantgericht’. Pas als onze klanten tevreden zijn, zit onze taak erop.

Hoge reviews

In de huidige markt verkopen onze makelaars hun aanbod gemiddeld binnen 30 dagen, gedurende deze verkoop draait alles om de klantervaring. En dat is terug te zien aan de reviews. Binnen onze klantreis meten we klanttevredenheid meerdere keren bijvoorbeeld bij het eerste contactmoment tussen kopers met onze makelaars. Bij de bezichtigingen scoren we op Google gemiddeld 4 uit 5 sterren of een review cijfer boven de 8 voor deze vaak eerste ‘live’ kennismaking. We krijgen de waardering van onze opdrachtgevers niet alleen op basis van cijfers maar ook op basis van aanbeveling. Het mooiste compliment is een doorverwijzing van familieleden, vrienden, kennissen of collega’s van onze opdrachtgevers. Daar doen we het voor.

Maximale klantcontacten

RE/MAX is een wereldwijde samenwerking van makelaars die allemaal gaan voor het hoogste resultaat. Wij werken volgens een unieke marketingaanpak en een slim uitgedacht verkoopsysteem dat bijdraagt aan maximale exposure en klantcontacten. Wij bedenken maatwerkoplossingen in een full service dienstverlening waarbij we net dat stapje extra doen. Ons wow-effect. Hierdoor bouwen onze makelaars een levenslange relatie op met klanten als vertrouwenspersoon.

Waar staan de makelaars van Leiden voor?

De decennialange ervaring van onze moederorganisatie heeft ons geleerd om vanuit beproefde opvattingen te werken. Dit zijn onze kernwaarden, missie en visie die de pijlers vormen van onze makelaarsdiensten.

Onze kernwaarden

  1. De beste zijn door middel van opleiding, service en inspanning
  2. Iedereen in ons team voegt waarde toe en verdient respect
  3. Met talent win je wedstrijden, maar met teamwork kampioenschappen
  4. Omarm en vier de veranderingen in de markt
  5. Have fun and get shit done
  6. Werk voor jezelf maar niet alleen

Onze missie: Everybody Wins

Door onze makelaars te helpen hun doelen te bereiken, behalen onze klanten de beste resultaten en bereiken wij ons gezamenlijke doel: om de grootste en meest klantgerichte makelaardij te zijn.

Om dit te bereiken bieden wij onze makelaars een innovatieve en servicegerichte omgeving waarin zij met veel plezier, onafhankelijkheid en ondersteuning een succesvolle carrière kunnen opbouwen, waarin onbeperkte groei en winstgevendheid mogelijk is.

Onze visie

Om het toonaangevende vastgoedbedrijf in het midden van de Randstad te zijn, bieden wij onze makelaars de tools, technologie en diensten die nodig zijn om vandaag en in de toekomst succesvol te zijn. Hierdoor zijn onze makelaars in staat om slimmer en sneller te werken.


Bent u op zoek naar een makelaar in Voorschoten en omstreken? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze succesvolle RE/MAX aanpak en onze mogelijkheden.

Maak een afspraak

Staat u op het punt om een huis te kopen of uw huis te verkopen in Voorschoten? Maak een afspraak. Onze makelaars staan u graag te woord om de mogelijkheden voor uw woonplannen te bespreken.

Naar boven