Bloemenwijk, Voorschoten

Wonen in de rust van een dorp met de stad om de hoek

De Bloemenwijk in Voorschoten heeft alles in zich om er met een gezin te wonen. De buurt is kindvriendelijk en alles is in de buurt. Onze makelaar Yves Lampo is gespecialiseerd in de Bloemenwijk en neemt u graag mee langs de unieke woonkansen die deze groene omgeving biedt.

Ruim en groen

De Bloemenwijk wordt gekenmerkt als een woonwijk uit de jaren '30 en '40, met 1725 inwoners, voornamelijk verdeeld over de leeftijdsgroepen van 0 tot 15, 25 tot 45 en 45 tot 65 jaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen in deze wijk bedraagt € 474.263,-. De sfeer in de wijk wordt met name bepaald door de aanwezigheid van veel groen en grote tuinen, wat bijdraagt aan een ruimtelijk en overzichtelijk karakter.

In de buurt

Vanuit de wijk is het slechts een korte wandeling naar Kasteel Duivenvoorde, waar je kunt genieten van ontspannende wandelingen te midden van de natuur en rust. In de Bloemenwijk bevinden zich vrijwel alle benodigdheden op loopafstand, waaronder supermarkten, restaurants en diverse winkeltjes. Het NS-station en het centrum van Voorschoten, met de knusse Voorstraat, zijn eveneens te voet bereikbaar. Het strand van Wassenaar en de nieuwe shopping mall 'The Mall of the Netherlands' in Leidschendam zijn met de fiets bereikbaar. Bovendien staat de gemeente bekend om haar rust, terwijl je desondanks eenvoudig en snel het levendige centrum van Leiden en Den Haag kunt bereiken.

Kindvriendelijk en veilig

De Bloemenwijk staat bekend als een wijk die bij uitstek geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen. De aanwezigheid van basisscholen in de nabije omgeving en de veilige leefomgeving trekken voornamelijk gezinnen aan. De wijk biedt comfortabel wonen in diverse levensfasen, waardoor het geschikt is voor starters, gezinnen en zelfs voor degenen die overwegen te verhuizen naar een ruimere woning aan het water met een uitgestrekte tuin. Binnen de wijk zijn er speeltuinen met sportveldjes beschikbaar.

Centrale ligging

De centrale ligging van de Bloemenwijk maakt het een perfecte woonomgeving voor mensen die werkzaam zijn in de omliggende grote steden. Via station Voorschoten zijn alle steden gemakkelijk per trein bereikbaar. Met de auto zijn de uitvalswegen A4, A44 en N44 handige routes om alle steden te bereiken. Voor degenen die de duurzame optie verkiezen, doorkruist een 'groen fietspad' de wijk en biedt het een route van Leiden naar Den Haag.

Uw makelaar voor de Bloemenwijk in Voorschoten

Yves Lampo is onze toegewijde makelaar die gespecialiseerd is in de Bloemenwijk in Voorschoten. Yves deelt: "Mijn roots liggen in Voorschoten, en de Bloemenwijk heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. De authentieke sfeer uit de jaren '30 geeft het een uniek karakter. Het behoudt nog steeds dat dorpsgevoel. Voor kinderen is het een fantastische buurt om in op te groeien, terwijl volwassenen die werkzaam zijn in de stad hier een ideale ligging vinden."

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Bloemenwijk, Voorschoten? Maak dan een afspraak met onze makelaar Yves Lampoo. Bel of WhatsApp 06-2310 9649 of e-mail naar yveslampo@remax.nl

Naar boven