Makelaar Maud Zuur

Makelaar Maud Zuur

Makelaar voor Leiderdorp: Ouderzorg, Houtkamp en Zijlkwartier

Bel of WhatsApp 06 20387818 of e-mail naar maudzuur@remax.nl

Maud Zuur is onze makelaar voor de wijken in Leiderdorp: Ouderzorg, Houtkamp en Zijlkwartier. Als geboren en getogen Leiderdorpse kent zij de wijken als geen ander. Dit maakt haar de specialist die alle ins en outs kan vertellen.

Kennis

In 2016 maakte Maud voor het eerst kennis met RE/MAX. Wat een tijdelijke stage had moeten zijn, werd vanuit enthousiasme een dienstverband. Na ruim drie jaar kennis en ervaring te hebben opgedaan, in zowel de verhuur als aan- en verkoop van woningen, was het een logische stap voor Maud om haar vleugels uit te slaan in haar eigen woonomgeving.

Affiniteit met de buurt

Makelaar zijn houdt bij RE/MAX niet alleen in dat je een professionele makelaar bent, maar ook dat je expertise hebt in je werkgebied. Maud: “Bij RE/MAX vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met de buurt waarin je als makelaar actief bent. Hierdoor ben je scherper op ontwikkelingen en ken je details die juist zo belangrijk zijn voor nieuwe bewoners. De huidige dynamiek van de Leiderdorpse woningmarkt vraagt om adequate reactie, om te voorkomen dat een huis aan je neus voorbij gaat. Om hierop in te kunnen spelen is het zaak dat je een duidelijk beeld hebt van de wensen van de klant. Ik investeer daarom in het opbouwen van een goede band.”

Realistisch

Maud is een nuchtere, meedenkende makelaar. “Ik vind het belangrijk dat mensen weten waar zij aan toe zijn. Eerlijkheid staat bij mij voorop. Vanuit een realistisch beeld kan ik voldoen aan de verwachtingen en kunnen we samen ons doel bereiken. Daarom zal ik altijd een eerlijk advies geven, waar ik 100% achter sta.”

Bereikbaar

"Wat ik mooi vind aan RE/MAX is dat je als makelaar zelfstandig ondernemer bent. Vanuit het ondernemerschap sta ik voor een directe benadering en ben ik niet gebonden aan een 9 tot 5 mentaliteit. Ik zorg ervoor dat ik altijd goed bereikbaar ben, want juist buiten kantoortijden om en in het weekend zijn onze klanten bezig met hun verhuisplannen en dan sta ik hen graag bij."

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis in een van deze wijken verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Maud Zuur. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06 20 38 78 18 of e-mail naar maudzuur@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Maud Zuur:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven