Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Rosmolen 198

    Dit ging onze verwachtingen te boven in de huidige gekte op de woningmarkt en hebben wij voornamelijk aan Robrecht te danken.

    Met zowel de aankoop, als de verkoop van een woning, ben ik geholpen door Robrecht de Munck. Dit was een hele prettige ervaring. Robrecht was altijd bereikbaar (ook avonden en in het weekend) en was altijd behulpzaam. Door zijn inzicht in de markt, zijn we er in geslaagd om het eerste bod in onze zoektocht naar een nieuwe woning, gelijk te doen slagen. Dit ging onze verwachtingen te boven in de...

    Recensie door Alex_vd_h

    Lees verder

  • Rosa Spierlaan 20

    Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen.

    Bij de verkoop van het huis van mijn vader hebben we meerdere makelaars gesproken, het contact met Robrecht van Re/max sprong er uit en we voelden een fijne klik met hem. Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen. Heel erg bedankt Robrecht!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Kagerstraat 5 c7

    We hebben altijd het gevoel gehad dat ons appartement in goede handen was.

    We zijn helemaal tevreden hoe Robrecht de Munck van RE/MAX ons heeft geholpen met de verkoop van ons appartement. We hebben altijd het gevoel gehad dat ons appartement in goede handen was. Robrecht was altijd goed bereikbaar, flexibel en begaan met ons.

    Recensie door Lauris Beuman

    Lees verder

Naar boven