Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Rosa Spierlaan 20

    Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen.

    Bij de verkoop van het huis van mijn vader hebben we meerdere makelaars gesproken, het contact met Robrecht van Re/max sprong er uit en we voelden een fijne klik met hem. Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen. Heel erg bedankt Robrecht!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Jacques Urlusplantsoen, Leiden

    We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings.

    Me and my partner are very pleased with our experience with Robrecht de Munk from RE/MAX, and we highly recommend him. We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings. He is accommodating with any number of viewings and adjust his schedule based on ours. He understands the market quite well ...

    Recensie door Sandeepa en Shruthi

    Lees verder

  • Reiger 27

    Zonder je hulp hadden we nu niet ons huidige huis gehad.

    Dank voor je vakkundige hulp, werd zeer gewaardeerd. Zonder je hulp hadden we nu niet ons huidige huis gehad.

    Recensie door Dhr. Godeke

    Lees verder

  • Hoge Morsweg

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft. Hij straalt rust uit, is vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg en visie. Hij steekt je aan met zijn enthousiasme en optimistische houding naar zijn klanten. Hij sloot op ons aan, doordat hij feilloos aanvoelde waar ons hart naar uit ging, maar tegelijkertijd ook onze roze bril kon afzetten en ons kritisch hielp ...

    Recensie door Nan Ne

    Lees verder

  • Schutterstraat 5A

    Really helpful, friendly, responsible real estate agent

    Louise is a really helpful, friendly, responsible real estate agent. She knows to listen all the request and try to find the best option. Buying a house is not an easy process but she made it tremendously easy and without any pressure on me. I definitely recommend Louise to work with. She will have a successful career ahead.

    Recensie door Martin Silvestro

    Lees verder

  • Jan Luykenlaan 38, Leiden

    Duidelijke verkoopstrategie

    Het contact met de makelaar verliep zeer prettig. Snel en vaak contact en een duidelijke verkoopstrategie.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Koningstraat 55

    Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Recensie door Mevr. Compier

    Lees verder

  • Pluimgras 12

    Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis

    Ik heb het contact tussen mijzelf en RE/MAX als zeer prettig ervaren, vooral met onze eigen makelaar Maud. Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. Ik kon eigenlijk altijd wel bij haar terecht via de Whatsapp en Ik heb niks aan te merken op haar dienstverlening. Ik zou iedereen Maud aanbevelen als makelaar voor d...

    Recensie door Dhr. Onderwater

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Santhorst 33

    Maud Zuur is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen

    Maud Zuur is een zeer goede makelaar!! Ze weet op de juiste wijze haar klanten te werven en het is erg prettig om met haar samen te werken. Ze is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen. Ze heeft beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en ze heeft haar zaken goed op orde.

    Recensie door Mevr. Anita Sijmonsma-Oosterhof

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Spanjaardslaan

    Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet.

    Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet. Tim is vriendelijk, behulpzaam, komt zijn afspraken na, heeft kennis van de markt, kortom een hele goede makelaar en we raden andere huizenzoekers dan ook aan om met hem in zee te gaan.

    Recensie door Laurianne Gijbels

    Lees verder

  • Verkoop Anna Paulownastraat en aankoop Zoeterwoudseweg

    Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht

    Tim van Delft is een heel fijne adviseur die mij fantastisch door het hele traject van aankoop en verkoop heeft 'geloodst'. Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht. Hij gaf duidelijke informatie over zakelijke en technische aspecten en begrijpt ook dat een huis kopen deels een gevoelskwestie is. Hij denkt mee en geeft zijn visie, maar dringt geen mening op. Hij is flexibel, goed b...

    Recensie door Marinka Wildeman

    Lees verder

  • Choorlammersteeg 1 A, Leiden

    Goede kennis van de lokale huizenmarkt

    Joost Haman en Vincent de Vos hebben ons uitstekend geholpen in hun rol als verkoopmakelaar(s). Goede kennis van de lokale huizenmarkt, zijn altijd bereikbaar, houden je continu op de hoogte tijdens het verkoopproces, flexibel, spelen in op kansen/wensen en denken met je mee. Aanrader!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Joost Haman

  • Bachstraat 346

    Is altijd bereikbaar en heeft ons met zowel de verkoop als de aankoop enorm goed geholpen ...

    Robrecht de Munck was onze verkoop en aankoop makelaar.
    Een hele nette lieve aardige kerel niets is teveel zegt waar het op staat echt een aanrader.
    Is altijd bereikbaar en heeft ons met zowel de verkoop als de aankoop enorm goed geholpen ...
    Dus wil je verkopen of kopen dan moet je hem hebben en alles word perfect geregeld...
    Robrecht bedankt voor alles

    Recensie door Joyce Schilthuizen

    Lees verder

  • Kagerstraat 5 c7

    We hebben altijd het gevoel gehad dat ons appartement in goede handen was.

    We zijn helemaal tevreden hoe Robrecht de Munck van RE/MAX ons heeft geholpen met de verkoop van ons appartement. We hebben altijd het gevoel gehad dat ons appartement in goede handen was. Robrecht was altijd goed bereikbaar, flexibel en begaan met ons.

    Recensie door Lauris Beuman

    Lees verder

  • Asterlaan 20, Oegstgeest

    Goed op de hoogte van de stand en ontwikkelingen in de lokale markt

    Voor mijn specifieke situatie had ik een aantal vragen waarop ik voorafgaand aan het te koop zetten antwoord nodig had. Daar waar andere makelaarskantoren daar toch echt pas nader op in wilden gaan bij het persoonlijk gesprek, hielp Cesar mij snel en duidelijk aan de gezochte informatie. Dat vind ik service. Hierdoor heb ik de opdracht vervolgens aan hem gegund. Hij wist snel te schakelen en bi...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Haagplein 91, Leiden

    Rob went above and beyond, was always available to help, and responded to questions immediately at almost all hours.

    Rob was overall a pleasure to work with. He went above and beyond, was always available to help (even with things not quite relevant to his area of expertise), and responded to questions immediately at almost all hours. He was flexible and adaptable to our changing search criteria and complicated situation. In the end he succeeded in helping us find a great apartment!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Doeslaan 33, Leiden

    Prettige makelaar om mee samen te werken

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Gijs is een prettige makelaar om mee samen te werken. Reageert snel op je vragen via de mail of telefonisch en dat hebben wij als heel prettig ervaren!

    Lees verder

  • Lasserstraat 214

    Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar.

    Wij werkten met Robrecht de Munck, die we tegenkwamen als verkoper van een pand waar we een bezichtiging hadden en hebben hem gelijk als ver- en aankoopmakelaar ingehuurd. Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar. Hij doet echt zijn stinkende best voor je en we kunnen hem meer dan aanbevelen, dank zij hem hebben wij een huis waar we heel blij me...

    Recensie door Sjoerd Bergstra

    Lees verder

  • Van Effendreef 18, Leiderdorp

    De kennis van de markt is zeer goed

    Alles verliep top. Super begeleiding en service. Aanrader! De kennis van de markt is zeer goed. Leo vd Spek kent de huizen en de mensen van Leiden en omstreken zeer goed en dat maakt hem zeer vakkundig.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Bolderikkamp 216, Leiderdorp

    Leo, Super bedankt voor jouw rol als makelaar voor de verkoop van ons appartement en de aankoop van ons nieuwe huis. We hebben jouw kennis, begeleiding en omgang met ons als zeer prettig ervaren. Mochten wij ( of anderen ) een makelaar nodig hebben in de toekomst dan zullen we je zeker aanraden! Nogmaals dank! Mvg, Kees Combee & Arwen Bergman.

    Recensie door Dhr. K.Combee

    Lees verder

Naar boven