Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Haagplein 91, Leiden

    Rob went above and beyond, was always available to help, and responded to questions immediately at almost all hours.

    Rob was overall a pleasure to work with. He went above and beyond, was always available to help (even with things not quite relevant to his area of expertise), and responded to questions immediately at almost all hours. He was flexible and adaptable to our changing search criteria and complicated situation. In the end he succeeded in helping us find a great apartment!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Arendshorst 24

    I would recommend them to anyone!

    René and Robrecht from Remax were fantastic makelaars for us in the sale of our home. I would recommend them to anyone!

    Recensie door Ada Kristine Sivertsen

    Lees verder

  • Dankmeijerpad 157

    Heeft met alles goed geholpen.

    Makelaar was 24/7 bereikbaar voor allerlei vragen. Heeft met alles goed geholpen. Heel erg tevreden!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Musschenbroekstraat 12, Leiden

    Ons huis binnen 1 week verkocht

    Wij hadden vooraf geen verwachtingen, want dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten en een makelaar inschakelden. We kwamen in contact met Tim van Delft via onze buren, die ook erg tevreden waren! Vanaf het begin was er veel vertrouwen. Tim heeft veel taken uit handen genomen, zoals het uitzoeken van zaken bij de VVE. Ook de communicatie verliep altijd zeer prettig en was laagdrempeli...

    Recensie door Mevr. A. Emanuels

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Van Beethovenlaan 11 te Hazerswoude-Rijndijk

    Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch

    Jan en ik zijn blij hoe de verkoop van ons huis in Hazerswoude-Rijndijk is gegaan. Jimmy is ook erg betrokken geweest nadat mijn man weer naar huis is gekomen na de korte ziekenhuisopname; dit is voor mij een warm bad en een grote steun geweest. Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch om een document langs te brengen of als hij ons iets persoonlijks wilde doorgeve...

    Recensie door Jan en Carla de Brieder

    Lees verder

  • Rosmolen 198

    Dit ging onze verwachtingen te boven in de huidige gekte op de woningmarkt en hebben wij voornamelijk aan Robrecht te danken.

    Met zowel de aankoop, als de verkoop van een woning, ben ik geholpen door Robrecht de Munck. Dit was een hele prettige ervaring. Robrecht was altijd bereikbaar (ook avonden en in het weekend) en was altijd behulpzaam. Door zijn inzicht in de markt, zijn we er in geslaagd om het eerste bod in onze zoektocht naar een nieuwe woning, gelijk te doen slagen. Dit ging onze verwachtingen te boven in de...

    Recensie door Alex_vd_h

    Lees verder

  • Aankoop en verkoop woning in Leiden

    Erg fijn om zeker te weten dat iemand echt aan jou kant staat

    Voor mijn aankoop en verkoop heb ik samen met José Faber zeer prettig samen gewerkt. Beide transacties zijn zeer soepel verlopen, er was altijd goed contact en duidelijke communicatie. Kwam alle gemaakte afspraken na en was zeer attent m.b.t de details en zette mijn belangen altijd voorop. Erg fijn om zeker te weten dat iemand echt aan jou kant staat en niet alleen de klus wil klaren. Zeker een...

    Recensie door Richard Weiler

    Lees verder

  • Lasserstraat 214

    Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar.

    Wij werkten met Robrecht de Munck, die we tegenkwamen als verkoper van een pand waar we een bezichtiging hadden en hebben hem gelijk als ver- en aankoopmakelaar ingehuurd. Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar. Hij doet echt zijn stinkende best voor je en we kunnen hem meer dan aanbevelen, dank zij hem hebben wij een huis waar we heel blij me...

    Recensie door Sjoerd Bergstra

    Lees verder

  • Jacques Urlusplantsoen, Leiden

    We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings.

    Me and my partner are very pleased with our experience with Robrecht de Munk from RE/MAX, and we highly recommend him. We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings. He is accommodating with any number of viewings and adjust his schedule based on ours. He understands the market quite well ...

    Recensie door Sandeepa en Shruthi

    Lees verder

  • Grevenstraat 2-a

    dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd

    Ik ben heel erg tevreden over RE/MAX Leiden. Robrecht De Munck was mijn aankoopmakelaar en dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd. Hij is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt, geeft goede adviezen en beantwoordt je vragen zeer snel, zelfs in het weekend.
    Wat ik ook heel fijn vond was dat hij meeging naar alle bezichtigingen. Dus vijf sterren voor deze f...

    Recensie door Sandra van der Meer

    Lees verder

  • Reiger 27

    Zonder je hulp hadden we nu niet ons huidige huis gehad.

    Dank voor je vakkundige hulp, werd zeer gewaardeerd. Zonder je hulp hadden we nu niet ons huidige huis gehad.

    Recensie door Dhr. Godeke

    Lees verder

  • De Sitterlaan

    Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft

    Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft. Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat er ooit een Remax bord in onze voortuin zou staan, maar met de diensten van Tim ben ik heel blij dat het toch zo gelopen is. Tim is super servicegericht, luistert en denkt altijd een stapje verder in het proces dan wij als (ver) kopers. Bedankt Tim en graag tot snel weer!

    Recensie door Sophie Blok

    Lees verder

  • Koningstraat 55

    Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Recensie door Mevr. Compier

    Lees verder

  • Lasserstraat 204

    He is fast and clear with communication, both to the potential buyers and the seller.

    It has been a pleasure to work with Rob. He is very good at what he does. He is fast and clear with communication, both to the potential buyers and the seller. He is reliable and he simply gets the best results. I could not have imagined the process to go better. I highly recommend him!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Van Poelgeestlaan 31, Leiderdorp

    Ons huis binnen 2 weken verkocht!

    Het contact met Gijs was goed, hij had een goede manier van aanpak. Hij heeft ons geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis en ons eigen huis binnen 2 weken verkocht! Gijs de Kok is een deskundige en vriendelijke makelaar, wij raden hem zeker aan.

    Recensie door Mevr. Semra van Rijnswou

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Hoge Morsweg

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft. Hij straalt rust uit, is vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg en visie. Hij steekt je aan met zijn enthousiasme en optimistische houding naar zijn klanten. Hij sloot op ons aan, doordat hij feilloos aanvoelde waar ons hart naar uit ging, maar tegelijkertijd ook onze roze bril kon afzetten en ons kritisch hielp ...

    Recensie door Nan Ne

    Lees verder

  • Sigmaplantsoen 697, Leiden

    Goede service verleend

    Tim heeft mij goed (en prettig!) geholpen bij de verkoop van mijn woning. Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht heeft hij een goede service verleend. Alle zaken waren netjes voorbereid, en de begeleiding tijdens het volledige verkoopproces was goed. Het contact met Tim verliep soepel. Ook zijn aanwezigheid bij de notaris voor de overdracht heb ik als prettig ervaren. Al met al erg t...

    Recensie door Dhr. Witlox

    Lees verder

  • Albatrosstraat 18, Leiderdorp

    Het vertrouwen heeft hij ten volste waargemaakt

    De makelaar kwam zijn afspraken na en hield ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen, ook tijdens onze vakantie. Het vertrouwen dat hij ons gaf voorafgaand aan de daadwerkelijke verkoop heeft hij ten volste waargemaakt. Complimenten!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Joost Haman

  • Splinterlaan 18

    Betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar

    Louise is een betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar. Voor elke vraag kun je bij haar op elk moment van de dag terecht en als zij het antwoord niet weet zoekt zij het voor je uit. Zij heeft mij geweldig geholpen bij het aankopen van mijn nieuwe woning waar ik heel erg blij mee ben. Super bedankt Louise!

    Recensie door Jeanine Rosheuvel

    Lees verder

  • 4e Binnenvestgracht 13

    Als je Tim als makelaar hebt gehad dan wil je geen andere meer!

    Als je Tim als makelaar hebt gehad dan wil je geen andere meer! Tim is niet het stereotype gladde makelaar maar lekker down to earth, denkt in creatieve oplossingen, is ook nog eens heel sociaal en communiceert helder en proactief.

    Recensie door Mvr. Kenters

    Lees verder

Naar boven