Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Van Beethovenlaan 11 te Hazerswoude-Rijndijk

    Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch

    Jan en ik zijn blij hoe de verkoop van ons huis in Hazerswoude-Rijndijk is gegaan. Jimmy is ook erg betrokken geweest nadat mijn man weer naar huis is gekomen na de korte ziekenhuisopname; dit is voor mij een warm bad en een grote steun geweest. Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch om een document langs te brengen of als hij ons iets persoonlijks wilde doorgeve...

    Recensie door Jan en Carla de Brieder

    Lees verder

  • Finding a new rental in Leiden

    Louise also handled all the contractual issues

    Louise helped me a lot with finding a new rental in Leiden. She also handled all the contractual issues, key handover and advised me on any legal matter I needed. I would totally recommend her real estate services

    Recensie door Santiago Perea Diaz

    Lees verder

  • De Sitterlaan 32, Leiden

    Tim van Delft heeft ons uitstekend geholpen

    Hij is altijd goed bereikbaar en reageert snel op vragen, zelfs in het weekend. Hij heeft verstand van de markt en is heel prettig in de omgang. Hij brengt zijn advies uit maar zal je niet proberen een kant op te praten. Wij hadden echt het idee dat we zelf de beslissingen konden nemen en hij gaf zijn visie op het traject. Vonden wij een perfecte samenwerking. Een zeer goed resultaat behaald zo...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Zijldonk 165

    Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op zijn doel af

    Bij de verkoop van ons appartement in Leiden, zijn wij na een enthousiaste kennismaking in zee gegaan met Cesar van Vliet. Hij heeft ons gedurende het verkooptraject goed begeleid en onze belangen behartigd. Tijdens het volledige verkooptraject heeft hij ons goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op...

    Lees verder

  • Hoge Morsweg

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft. Hij straalt rust uit, is vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg en visie. Hij steekt je aan met zijn enthousiasme en optimistische houding naar zijn klanten. Hij sloot op ons aan, doordat hij feilloos aanvoelde waar ons hart naar uit ging, maar tegelijkertijd ook onze roze bril kon afzetten en ons kritisch hielp ...

    Recensie door Nan Ne

    Lees verder

  • Van Effendreef 18, Leiderdorp

    De kennis van de markt is zeer goed

    Alles verliep top. Super begeleiding en service. Aanrader! De kennis van de markt is zeer goed. Leo vd Spek kent de huizen en de mensen van Leiden en omstreken zeer goed en dat maakt hem zeer vakkundig.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Santhorst 33

    Maud Zuur is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen

    Maud Zuur is een zeer goede makelaar!! Ze weet op de juiste wijze haar klanten te werven en het is erg prettig om met haar samen te werken. Ze is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen. Ze heeft beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en ze heeft haar zaken goed op orde.

    Recensie door Mevr. Anita Sijmonsma-Oosterhof

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Lebeauhof 1

    Wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken

    Niks dan lof voor André Bunnig, wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken. Hij heeft voor de 2e keer een huis van ons naar volle tevredenheid verkocht. Hele fijne man, zeer deskundig, denkt goed mee met je en maakt beide partijen, koper en verkoper, gelukkig. Aanrader!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Grevenstraat 2-a

    dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd

    Ik ben heel erg tevreden over RE/MAX Leiden. Robrecht De Munck was mijn aankoopmakelaar en dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd. Hij is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt, geeft goede adviezen en beantwoordt je vragen zeer snel, zelfs in het weekend.
    Wat ik ook heel fijn vond was dat hij meeging naar alle bezichtigingen. Dus vijf sterren voor deze f...

    Recensie door Sandra van der Meer

    Lees verder

  • Verdamstraat 56, Leiden

    Verkoop huis op heldere wijze

    De verwachting die ik had is waargemaakt. In de overspannen markt had ik de begeleiding bij het stappenplan, eerst kopen dan verkopen nodig. Gijs de Kok was in staat mij te helpen bij het verkopen van mijn huis op een heldere wijze.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Tenancy in Leiden

    Required paperwork was made easy for me

    I had an excellent experience with letting through RE/MAX in Leiden. As I am not Dutch it could have been potentially intimidating trying to arrange the required paperwork, but this was made easy for me. Nik was my primary agent who was easily contactable during my tenancy, but has also been helpful since my tenancy expired in regards to referencing for properties outwith Leiden.

    Recensie door Richard McKendry

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

  • Van Poelgeestlaan 31, Leiderdorp

    Ons huis binnen 2 weken verkocht!

    Het contact met Gijs was goed, hij had een goede manier van aanpak. Hij heeft ons geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis en ons eigen huis binnen 2 weken verkocht! Gijs de Kok is een deskundige en vriendelijke makelaar, wij raden hem zeker aan.

    Recensie door Mevr. Semra van Rijnswou

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Dankmeijerpad 157

    Heeft met alles goed geholpen.

    Makelaar was 24/7 bereikbaar voor allerlei vragen. Heeft met alles goed geholpen. Heel erg tevreden!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Van der Werfstraat 53, Leiden

    Maakte verkoopprijs en snelheid waar

    De makelaar wekte hoge verwachtingen over de verkoopprijs en snelheid van verkoop. Die maakte hij allemaal waar!

    Recensie door Dhr. Tuynman

    Lees verder

  • Etty Hillesumstraat 4, Leiden

    Zeer tevreden resultaat

    Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Deskundig voorgelicht en begeleid... Prettige relatie met zeer tevreden resultaat.

    Lees verder

  • Oude Rijn 186

    We hired Robrecht de Munk as our agent for buying a house, and we do not regret our choice.

    We hired Robrecht de Munk as our agent for buying a house, and we do not regret our choice. Robrecht is friendly, always ready to answer to our Million expat questions. He understand the market very well and he understood very quickly what we were looking for (even better than ourselves). As a matter of facts, the house that we now happily own was suggested by him (we overlooked on funda). Many...

    Recensie door Leo Ducas

    Lees verder

  • Prins Hendrikstraat 4

    Hij begeleidde mij bij de aankoop van mijn eerste huis en legde duidelijk alle noodzakelijke stappen van het Nederlandse huisvestingsproces uit.

    Tim is een heel vriendelijke, eerlijke en deskundige makelaar. Hij begeleidde mij bij de aankoop van mijn eerste huis en legde duidelijk alle noodzakelijke stappen van het Nederlandse huisvestingsproces uit. Ik kan zijn diensten ten zeerste aanbevelen, vooral als je een expat bent en lokale kennis nodig heb

    Recensie door Melanie

    Lees verder

  • Choorlammersteeg 1 A, Leiden

    Goede kennis van de lokale huizenmarkt

    Joost Haman en Vincent de Vos hebben ons uitstekend geholpen in hun rol als verkoopmakelaar(s). Goede kennis van de lokale huizenmarkt, zijn altijd bereikbaar, houden je continu op de hoogte tijdens het verkoopproces, flexibel, spelen in op kansen/wensen en denken met je mee. Aanrader!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Joost Haman

  • Appartement verhuur Leiden

    Goede en duidelijke informatie gekregen over het hele verhuurproces

    Voor de verhuur van een appartement RE/MAX Leiden ingeschakeld. Het hele proces van begin tot eind begeleid door verhuurspecialist Nik Romsom en zijn collega Melissa de Jong en hier uitermate tevreden over. Enerzijds zijn zij erg professioneel en vakkundig, anderzijds ook zeer prettig in de omgang en goed bereikbaar. Goede en duidelijke informatie gekregen over het hele verhuurproces en na het ...

    Recensie door Hans

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

  • Alphons Diepenbrocksingel 14

    Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Makelaar Robrecht van Remax is altijd bereikbaar. Telefonisch en via whatsapp kan je hem altijd vragen stellen. Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Recensie door Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven